Recensies

De service, het persoonlijke contact en de kwaliteit zijn bij lasergraverenXL echt top!! Was fijn om zo te woord te worden gestaan en dat we samen een geweldig eindproduct hebben kunnen realiseren. Ik kan LasergraverenXL iedereen aanraden.

Saskia Reissenweber

Een relatief kleine opdracht is geen probleem
Een proefgravure op de achterzijde ook geen bezwaar. Zodat ik kan beoordelen.
Na graveren worden de plaatjes netjes verpakt opgestuurd; afzonderlijk.
Met een snelle levering, paar dagen.

Arianne Beks Fotografie

Iets eigens en persoonlijks wilden wij als naambordje bij de voordeur. Wij bedachten ieder, met zijn/haar voornaam in eigen handschrift. LasergraverenXL dacht mee en zo een fantastisch resultaat. Dank!

Dimitri Overbeeke

"Het contact verliep erg soepel (telefonisch, mail en WhatsApp was altijd erg fijn en snel). Ze dachten graag met ons mee over de mogelijkheden en waren niet te beroerd verschillende dingen uit te testen. Daarnaast hebben ze in een vrij korte tijd erg goed werk geleverd. Erg fijne ervaring en samenwerking met een mooi resultaat!"

Judith
Kult & Ace

"Ondanks groot verdriet, superblij met de mooie gedenkplaat voor op het graf van pa. Een extra dankjewel aan Pieter voor het meedenken, zijn begrip en steun."

Carin Schaeks-Boon

"Prima en snelle service, daar waar diverse juweliers niet konden graveren op een glooiend oppervlak konden ze het bij Lasergraverenxl.nl wel en dit is zeer naar tevredenheid uitgevoerd."

Gert-Jan van Dam

"Vandaag de tekstplaten voor ons monument gekregen. Ziet er heel mooi uit. Chapeau!!!! De service is ook voortreffelijk. Bedankt!"

J. Knobbe

"Het gegraveerde plaatje is in goede orde ontvangen. Mijn complimenten voor het persoonlijk advies, snelle levering & de goede uitvoering. Precies zoals besproken."

J. Janvier

"Topbedrijf met medewerkers die met de klant meedenken. Er wordt snel gereageerd en het eindproduct is heel mooi, gedetailleerd en heeft een professionele uitstraling."

Denise van der Velde

"Voor het graveren van een aantal wekkers kwamen wij terecht bij LasergraverenXL. We hebben de klokken in goede orde ontvangen en ze zien er erg mooi uit. Bedankt!"

Lina Hosking
26e Luchtvaartdispuut der VSV 'Leonardo da Vinci'

"Voor het graveren van een naambordje kwamen wij uit bij LasergraverenXL. Het resultaat is iets anders als gedacht maar een heel mooi resultaat. Contact en service uitstekend!"

Henry van der Werff

''Ik ben erg blij met de manier waarop de communicatie verliep. LasergraverenXL heeft mij continu op de hoogte gehouden en met me overlegd. Dit is het eind resultaat zeker ten goede gekomen. Bedankt voor jullie inzet, enorm fijn om te zien hoe serieus jullie de kwaliteit van het eindproduct nemen. Ik voelde mij als klant erg gewaardeerd en kan iedereen aanraden om samen met jullie een uniek product neer te zetten. Heel erg bedankt!''

Erik Spruit

"Onwijs behulpzaam met het creëren van het ontwerp en het eindresultaat is precies zoals we hoopten dat het zou zijn!"

De Plusjes

"De service van LasergraverenXL was snel en klantgericht. Zij dachten actief met ons mee, met een prachtig product als eindresultaat!"

YSE

"Het meedenken en de vaardigheid van LasergraverenXL heeft geleid tot een perfect resultaat. Mooi om te zien hoe mijn ontwerp nu in het aluminium staat."

Joris

"Onwijs tevreden met de gravering van manchetknopen! Supersnelle service en heel mooi resultaat!! Bij meerdere zaken geïnformeerd en prijs kwaliteit verhouding bij lasergraverenXL is echt goed. Superbedankt van een blije klant!"

Mandy

“Fantastisch geholpen door LasergraverenXL met het graveren van een naam op mijn horlogeband! Vlotte en prettige communicatie, goede offerte, erg snel geholpen en het resultaat is top!”

Michiel de Jong

“Onze opdracht ging van start met een drukproef waarbij werd meegedacht en goed advies werd gegeven.
Na het akkoord van de drukproef hebben wij onze pennen na een korte levertijd mogen ontvangen voorzien van een gravure van professionele kwaliteit! Het resultaat was een gepersonaliseerde attentie die door onze medewerkers met veel enthousiasme is ontvangen!”

A.S. Watson Benelux

“Het graveren was binnen no time klaar. Dit tegen een nette prijs met daarbij goede communicatie en service.
De enige in de regio en echt een aanrader!”

M. Elmont
Elmont Financieel Advies

“Perfecte service! Snel en duidelijk in communicatie en goed persoonlijk contact. Ik werd het gehele proces op de hoogte gehouden wat erg prettig is. En het resultaat is prachtig (ondanks de rare afmetingen van het te graveren product)!”

Lenn J.

“Voor het uitvoeren van een zeer specifieke gravure in een horloge met een waarde van meer dan €10.000,- waren wij op zoek naar een partij die in staat was topkwaliteit te leveren.
Wij kwamen uit bij LasergraverenXL en dit bleek achteraf een geweldige keus! Wij hopen met jullie in de toekomst meer zaken te kunnen doen!”

Koen Grandia
Paul van Zeeland Juweliers

“LasergraverenXL levert een hoge kwaliteit. De communicatie met het bedrijf verloopt heel prettig. Eerlijke prijsstelling. Aanrader!!”

Jack Slenders
Slenders Kantoorvakhandel

“Goede prijs-kwaliteit verhouding. Meedenken vanuit mogelijkheden. Snelle en klantvriendelijke service.”

Hans Pijnenburg
De Rechtspraak

“Toen ons paard overleed wilde ik zijn naam en geboorte- en overlijdensdatum in zijn bit laten graveren. Na lang zoeken kwam ik terecht bij LasergraverenXL. Ik legde mijn vraag uit en werd al na een half uurtje teruggebeld. Ben zo fijn geholpen, wat een geweldige mensen heb je toch! Wel een grote uitdaging werd er gezegd. Ik heb de 2 paardenbitten opgestuurd, en de volgende dag direct een telefoontje dat ze aan de slag gingen. Daarna 's middags een sms bericht met de foto. Zo geweldig mooi geworden ben er echt super blij mee, nu hebben wij een mooi aandenken op de kast staan. Petje af voor dit bedrijf en wat een service geven deze jongens. Nogmaals bedankt!”

Patricia van der Vis

“Vanaf het eerste contact met lasergraverenxl in Velp heb ik alleen maar lof te spreken over de absolute klantgerichte meedenkende manier van werken. Bij elke vraag of vraagstuk komt er een doorgedacht klantvriendelijk antwoord of voorstel. Het is een waarlijk genoegen met de medewerkers zaken te doen wat je misschien wel in theorie meemaakt bij andere bedrijven die de balie medewerkers op een cursus gestuurd hebben, maar die dat op een kunstmatige manier in praktijk brengen. Kwaliteit, geduld, werken tot perfectie is bereikt. Dat is wat Lasergraverenxl in Velp voor mij betekent. Mijn dank ook persoonlijk gericht aan Marco Croes!!”

David Theobald

“Mijn vraag om een plaat te graveren met een tekst voor mijn "Wetterstation" werd met enthousiasme ontvangen. Ondanks dat het niet iets wat lasergraverenxl normaal maakt. De plaat is prachtig geworden en hij was ook zeer snel klaar. Dikke pluim voor de super aardige mensen en de kwaliteit van lasergraverenxl!”

Hannie van der Koorn-Kok

“Voor de verjaardag van onze zoon hebben we een messenset aangeschaft voor zijn vervolgopleiding. Deze moesten natuurlijk ingegraveert worden, zodat het ook echt zijn persoonlijke messenset werd. Via het bedrijf waar we de messen hebben gekocht, kwamen we bij jullie website lasergraverenxl uit. Wat een fijne service bieden jullie! Allereerst was het ontvangst prettig en de afspraken die waren gemaakt werden keurig nagekomen en er werd met ons meegedacht. Het allerbelangrijkste was natuurlijk het mooie eindresultaat! Onze zoon kan trots zijn op zijn eigen gepersonaliseerde messenset. Mocht hij in de toekomst weer een aanvulling hebben op zijn set, dan komen we zeker bij jullie terug!”

Robin Spelt

“Een superbedrijf dat goed meedenkt met de klant! Ik had een persoonlijke wens om in een steen te laten graveren; met een snelle service en goed contact werd meegedacht over de mogelijkheden hiervan. En met een STEENgoed resultaat! Ik ben erg tevreden.”

Mijke Smolders

“Als relatiegeschenk wilde ik kwalitatief hoogwaardige zakmesjes laten graveren / bedrukken met mijn logo. Na een passende offerte van Lasergraverenxl.nl heb ik vervolgens de bestelling geplaatst. In de uitvoering zaten wat technische uitdagingen, maar daarover werd duidelijk en open gecommuniceerd. Hierdoor ben ik uiteindelijk tevreden met het resultaat.”

Lodewijk Koster
Koster Engineering & Services

“Uitstekende service, hoge kwaliteit en snelle levering ondanks de hoge aantallen. Aanrader!”

Olivier Faber
ARAS Security

"De mensen van lasergraverenxl.nl weten goed mee te denken met de klant, er wordt echt de tijd voor je genomen. Ze reageren snel, en de productie samples hadden we de volgende dag al in huis zoals belooft."

Berry Wognum
Benel