Recensies

“Het graveren was binnen no time klaar. Dit tegen een nette prijs met daarbij goede communicatie en service.
De enige in de regio en echt een aanrader!”

M. Elmont
Elmont Financieel Advies

“Perfecte service! Snel en duidelijk in communicatie en goed persoonlijk contact. Ik werd het gehele proces op de hoogte gehouden wat erg prettig is. En het resultaat is prachtig (ondanks de rare afmetingen van het te graveren product)!”

Lenn J.

“Voor het uitvoeren van een zeer specifieke gravure in een horloge met een waarde van meer dan €10.000,- waren wij op zoek naar een partij die in staat was topkwaliteit te leveren.
Wij kwamen uit bij LasergraverenXL en dit bleek achteraf een geweldige keus! Wij hopen met jullie in de toekomst meer zaken te kunnen doen!”

Koen Grandia
Paul van Zeeland Juweliers

“LasergraverenXL levert een hoge kwaliteit. De communicatie met het bedrijf verloopt heel prettig. Eerlijke prijsstelling. Aanrader!!”

Jack Slenders
Slenders Kantoorvakhandel

“Goede prijs-kwaliteit verhouding. Meedenken vanuit mogelijkheden. Snelle en klantvriendelijke service.”

Hans Pijnenburg
De Rechtspraak

“Toen ons paard overleed wilde ik zijn naam en geboorte- en overlijdensdatum in zijn bit laten graveren. Na lang zoeken kwam ik terecht bij LasergraverenXL. Ik legde mijn vraag uit en werd al na een half uurtje teruggebeld. Ben zo fijn geholpen, wat een geweldige mensen heb je toch! Wel een grote uitdaging werd er gezegd. Ik heb de 2 paardenbitten opgestuurd, en de volgende dag direct een telefoontje dat ze aan de slag gingen. Daarna 's middags een sms bericht met de foto. Zo geweldig mooi geworden ben er echt super blij mee, nu hebben wij een mooi aandenken op de kast staan. Petje af voor dit bedrijf en wat een service geven deze jongens. Nogmaals bedankt!”

Patricia van der Vis

“Vanaf het eerste contact met lasergraverenxl in Velp heb ik alleen maar lof te spreken over de absolute klantgerichte meedenkende manier van werken. Bij elke vraag of vraagstuk komt er een doorgedacht klantvriendelijk antwoord of voorstel. Het is een waarlijk genoegen met de medewerkers zaken te doen wat je misschien wel in theorie meemaakt bij andere bedrijven die de balie medewerkers op een cursus gestuurd hebben, maar die dat op een kunstmatige manier in praktijk brengen. Kwaliteit, geduld, werken tot perfectie is bereikt. Dat is wat Lasergraverenxl in Velp voor mij betekent. Mijn dank ook persoonlijk gericht aan Marco Croes!!”

David Theobald

“Mijn vraag om een plaat te graveren met een tekst voor mijn "Wetterstation" werd met enthousiasme ontvangen. Ondanks dat het niet iets wat lasergraverenxl normaal maakt. De plaat is prachtig geworden en hij was ook zeer snel klaar. Dikke pluim voor de super aardige mensen en de kwaliteit van lasergraverenxl!”

Hannie van der Koorn-Kok

“Voor de verjaardag van onze zoon hebben we een messenset aangeschaft voor zijn vervolgopleiding. Deze moesten natuurlijk ingegraveert worden, zodat het ook echt zijn persoonlijke messenset werd. Via het bedrijf waar we de messen hebben gekocht, kwamen we bij jullie website lasergraverenxl uit. Wat een fijne service bieden jullie! Allereerst was het ontvangst prettig en de afspraken die waren gemaakt werden keurig nagekomen en er werd met ons meegedacht. Het allerbelangrijkste was natuurlijk het mooie eindresultaat! Onze zoon kan trots zijn op zijn eigen gepersonaliseerde messenset. Mocht hij in de toekomst weer een aanvulling hebben op zijn set, dan komen we zeker bij jullie terug!”

Robin Spelt

“Een superbedrijf dat goed meedenkt met de klant! Ik had een persoonlijke wens om in een steen te laten graveren; met een snelle service en goed contact werd meegedacht over de mogelijkheden hiervan. En met een STEENgoed resultaat! Ik ben erg tevreden.”

Mijke Smolders

“Als relatiegeschenk wilde ik kwalitatief hoogwaardige zakmesjes laten graveren / bedrukken met mijn logo. Na een passende offerte van Lasergraverenxl.nl heb ik vervolgens de bestelling geplaatst. In de uitvoering zaten wat technische uitdagingen, maar daarover werd duidelijk en open gecommuniceerd. Hierdoor ben ik uiteindelijk tevreden met het resultaat.”

Lodewijk Koster
Koster Engineering & Services

“Uitstekende service, hoge kwaliteit en snelle levering ondanks de hoge aantallen. Aanrader!”

Olivier Faber
ARAS Security

"De mensen van lasergraverenxl.nl weten goed mee te denken met de klant, er wordt echt de tijd voor je genomen. Ze reageren snel, en de productie samples hadden we de volgende dag al in huis zoals belooft."

Berry Wognum
Benel
LasergraverenXL